Schouten Machines

aluwwalls-schouten-machines1

Schouten Machines uit Uddel ontwikkelt allerhande machines voor de landbouwsector. Alle producten van Schouten worden zelf ontworpen en geproduceerd. Ze hebben dus alles in eigen beheer. Kwaliteit leveren staat bij Schouten Machines op nummer 1.

Om de medewerkers van Schouten een fijne werkplek te bieden is er gekozen om Aluwwalls toe te passen in het kantoor. Met onze glazen systeemwanden is het kantoor van Schouten Mechanisatie multifunctioneel. Medewerkers ervaren transparantie tijdens het werk, en het heeft een prettige werksfeer om elkaar te zien zonder elkaar te storen. Geconcentreerd werken dus.

Aluwwalls heeft een zwart, minimalistisch en rank profiel wat ervoor zorgt dat het kantoor een strakke en rustige uitstraling heeft. De scharnierdeuren sluiten een ruimte goed af zodat er gebeld kan worden en tegelijkertijd ook vergaderingen gehouden kunnen worden.

De wanden van Aluwwalls passen echt in ieder kantoor. Zoals hier bij een modern kantoor, maar ook zeker bij industriële kantoren zodat u echt de sfeer van de wanden voelt. Maak gerust eens een afspraak bij ons in de showroom om ons product te bekijken. Onze specialisten staan u te woord en u kunt het product ook even bekijken. Allereerst even een indicatie qua prijs? Prima hoor, vul uw gegevens en aanvraag in en wij maken een offerte voor u op!

aluwwalls-schouten-machines2
aluwwalls-schouten-machines3
aluwwalls-schouten-machines4
aluwwalls-schouten-machines5
aluwwalls-schouten-machines6
aluwwalls-schouten-machines7
aluwwalls-schouten-machines8
aluwwalls-schouten-machines9
aluwwalls-schouten-machines10
aluwwalls-schouten-machines12
aluwwalls-schouten-machines13
aluwwalls-schouten-machines14
aluwwalls-schouten-machines11
aluwwalls-schouten-machines15-1
aluwwalls-schouten-machines16
aluwwalls-schouten-machines17
aluwwalls-schouten-machines18