Aluminium scharnierdeuren

bij Aluwwalls

aluwwwalls-reijtenbagh2

Scharnierdeuren met magneetslot

De metalen scharnierdeur is een praktisch hoog aangeschreven deur. We passen een magneetsluiting toe zodat de deur eenvoudig te gebruiken is. Ook heeft u rankere stijlen en zo een symmetrisch geheel doordat er een greep op de deur wordt bevestigd in plaats van een klink. Hier heeft u de keuze uit drie verschillende grepen; de hoekgreep, de open beugelgreep en de buisgreep.

aluwwalls-website20

Scharnierdeuren met loopslot

De aluminium scharnierdeur met loopslot is de andere scharnierdeur die wij aanbieden. Dit type scharnierdeur sluit de ruimte volledig af, eventueel zelfs met een cilinderslot. Op de stijl wordt een klink geplaatst naar keuze. Deze deur sluit de ruimte net wat beter af. Om dit helemaal af te maken kunt u kiezen voor een valdorpel. Deze dorpel wordt onderin de deur gemonteerd en valt op de grond met het sluiten van de deur.

aluwwalls-website21-2

Specificaties

Nu u een beeld heeft van onze deuren en wanden bent u waarschijnlijk ook benieuwd naar wat specifiekere informatie. Hieronder vindt u meer informatie over onze wanden en deuren. Mocht u iets zoeken wat hier niet tussen staat, schroom niet te bellen of mailen.

Materiaal

Onze glazen kantoorwanden zijn gemaakt van aluminium. Het voordeel van aluminium ten opzichte van staal is dat het ranker en lichter is. Het vooraanzicht van onze profielen is slechts 30mm. Ook werken wij met een radius van een 1/2mm. De aluminium profielen worden gecoat met hoogwaardige Axalta poedercoating in iedere gewenste RAL-kleur.

Glas

Het glas van de aluminium deuren is een standaard dikte van 10mm. Het glas voor de wanden is verkrijgbaar in 8,10 en 12mm. Wij bieden u verschillende soorten glas aan: transparant, grijs, brons, mat of akoestisch. Mocht u speciale wensen hebben, laat het ons zeker weten. Vrijwel overal is een oplossing voor. Het glas heeft een Rw tot 39 dB afhankelijk van de dikte.

Opties

Met een kantoorwand van Aluwwalls heeft u sowieso een prachtig product. U heeft echter nog uit allerlei opties te kiezen. U kunt kiezen uit enkele deuren of dubbele deuren in zowel magneetslot als loopslot uitvoering. Verder kunt u kiezen uit verschillende grepen en klinken. Heeft u al nagedacht over de roedeverdeling of houdt u het volledig open door voor ‘volglas’ te kiezen. Bel of mail ons met uw wensen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Nunspeet.