Glazen kantoorwanden in uw eigen kantoor

Kantoorwanden
Glazen kantoorwanden Product

Ons product

In de moderne kantoorinrichting zijn glazen wanden niet meer weg te denken. Ze bieden een perfecte balans tussen openheid en privacy, terwijl ze ook esthetische waarde toevoegen aan de werkruimte. Glazen kantoorwanden zijn multifunctioneel: ze dienen als ruimteverdelers, bevorderen natuurlijk licht en creëren een gevoel van ruimtelijkheid. Maar er komt meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een glazen paneel. op deze pagina vertellen we meer over de glazen kantoorwanden van Aluwwalls, waarbij we ons focussen op elementen zoals vakverdeling, handgrepen, sloten, slim/smart glas en geluidsdemping.

Glazen kantoorwanden in een vernieuwd kantoor met veel hout.
Glazen kantoorwanden uitleg

Wat zijn glazen scheidingswanden?

Glazen scheidingswanden zijn niet-dragende glaspanelen die worden gebruikt om ruimtes te verdelen. Deze wanden zijn veelzijdig en ontworpen om in verschillende situaties te functioneren. Ze zijn meestal gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Kiest u voor glazen scheidingswanden van Aluwwalls? Dan combineren wij het glas met een sterk aluminium frame, waardoor het een echte eyecatcher wordt.

aluwwalls-website5
aluwwalls-website6-1024×597

Voordelen van glazen wanden in uw kantoor

Glazen wanden bieden meer privacy dan een standaard cubicle en laten meer natuurlijk licht door. Dit kan de productiviteit verhogen en werknemers helpen zich beter te concentreren. Bovendien zorgen ze voor een visuele verbinding tussen teams, wat de communicatie kan bevorderen.

aluwwalls-website7-1024×597

Hoe zit het met geluidsdemping?

Een belangrijk aspect van glazen kantoorwanden is geluidsdemping. Speciaal ontworpen akoestische glasplaten kunnen het geluidsniveau aanzienlijk verminderen, waardoor de privacy in vergaderzalen en werkruimtes wordt verhoogd. Ook leveren wij verschillende diktes glas zodat u als klant een keuze heeft in het aantal dB.

Glazen wand in een kantoor boven magazijn.

Vakverdeling, coating en afwerking

Glazen wanden kunnen verder worden aangepast met vakverdeling, verschillende soorten coatings en diverse afwerkingsopties. Vakverdeling kan helpen bij het organiseren van de ruimte en voegt een visueel element toe. De coating van de profielen kan in iedere willekeurige RAL-kleur zodat u het altijd naar wens kunt samenstellen. Ook de glastypes zijn vrij te kiezen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor standaard helder transparant, maar ook voor brons en grijs en zelfs figuurglas.

Openstaande scharnierdeur bij een glazen kantoorwand.

Glazen kantoorwanden met slim glas

In de hedendaagse kantooromgeving introduceert slim glas een revolutionaire aanpassing in transparantie met slechts een druk op de knop, dit is PDLC folie, ook wel genaamd smart folie. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van een speciale folie die op het glasoppervlak wordt aangebracht. Met het folie kunt u bijvoorbeeld van helder naar mat of zelfs van grijs glas naar mat grijs. Bent u op zoek naar een glazen kantoorwand met slim/smart glas? Ook dan is Aluwwalls er voor u.