Over ons

Website over ons

Welkom bij Aluwwalls. Bij Aluwwalls maken we glazen kantoorwanden in combinatie met aluminium profielen. Grote kantoortuinen zijn minder praktisch dan dat we altijd dachten. Het scheiden van ruimtes is belangrijk geworden, het zorgt simpelweg voor meer concentratie. U kunt dit doen door middel van systeemwanden of andere type kantoorwanden. Wij leveren glazen kantoorwanden zodat u de ruimte en het zicht behoudt.

Wij leveren in heel Nederland kantoorwand projecten op. Bent u benieuwd hoe onze producten eruit zien? Van harte welkom in onze showroom in Nunspeet. Dan bespreken we het een en ander onder het genot van een bak koffie. Onze showroom is aangesloten aan de werkplaats zodat u direct kunt zien hoe de wanden worden gemaakt.

Bij Aluwwalls verzorgen wij het complete plaatje. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot oplevering.

Wij houden van korte lijntjes zodat u zowel met de adviseurs als de montagedienst kunt communiceren. Onze vakkundige monteurs zorgen uiteindelijk voor een prachtig geheel in uw kantoor of showroom.

Genoeg over ons, nu zijn we benieuwd naar jullie verhaal. Wat zijn jullie wensen? Laten we samen naar iets moois op zoek!