aluwwalls-plieger1

Plieger is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht, ventilatie & elektra. Zo zijn zij de grootste partij in Nederland in de productgroep sanitair. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zaltbommel en zij hebben maar liefst 20 showrooms. Plieger levert in Nederland een assortiment van meer dan 150.000 artikelen.

De systeemwanden van Aluwwalls bevinden zich in Amstelveen, in een van de showrooms van Plieger. Om verschillende ruimtes te creëren in de showroom zijn er glazen kantoorwanden gebruikt met verschillende ontwerpen. Door middel van een ander ontwerp op de kantoorwanden straalt het een gehele andere ruimte uit.

Aluwwalls ontwerpt de glazen kantoorwanden met een zeer strak en minimalistisch profiel. Hierdoor zijn de glazen kantoorwanden in elke ruimte toe te passen, het maakt dus niet uit of het een modern of juist industrieel kantoor is.

Maakt u gerust eens een afsprak bij ons in de showroom om ons product te bekijken. Onze specialisten staat u te woord en u kunt het product ook even bekijken. Allereerst even een indicatie qua prijs? Prima hoor, vul uw gegevens en aanvraag in en wij maken een offerte voor u op!

aluwwalls-plieger2-2
aluwwalls-plieger3
aluwwalls-plieger4-1
aluwwalls-plieger5-1
aluwwalls-plieger6
aluwwalls-plieger7
aluwwalls-plieger8
aluwwalls-plieger9
aluwwalls-plieger10
aluwwalls-plieger11
aluwwalls-plieger15
aluwwalls-plieger12
aluwwalls-plieger13
aluwwalls-plieger14
aluwwalls-plieger16
aluwwalls-plieger17