Paul Jong

aluwwalls-paul-jong1-2

Dit project is geplaatst bij Paul Jong export en groothandel van bloemen. Dit familiebedrijf is één van de grootste verwerkers in de bloemen- en plantenhandel. Jarenlange ervaring en kennis is hun klasse. Daarbij is het hard werken, altijd. Bij Paul Jong wordt er namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week gewerkt. Dat betekent dat een fijne werkplek een must is. Hiervoor is Aluwwalls de juiste toevoeging aan dit nieuwe kantoor.

De glazen wanden zorgen voor optimale rust op de verschillende afdeling. Op deze manier heeft de inkoopafdeling geen last van de vergadering die verderop wordt gehouden en andersom. In deze wanden is namelijk 10mm akoestisch glas toegepast. Veel glazen wanden maar toch een open gevoel doordat er gekozen is voor vol glas en verder geen roedeverdeling.

Wat dit project verder speciaal maakt is dat de deuren zijn voorzien van een elektronisch slot door middel van een tag. Hierdoor is de ruimte alleen toegankelijk voor degene die er ook echt moeten zijn. Hierbij is gekozen voor Paxton elektronische sloten voor de benodigde beveiliging en privacy.

U ziet dat wij alle kanten uit kunnen met onze uiteenlopende projecten, bent u benieuwd wat wij aan uw kantoor kunnen leveren? Bel ons gerust of stuur een mail naar sales@aluwdoors.com. Verder is het mogelijk om hieronder via de knop een offerte op te vragen.

aluwwalls-paul-jong2
aluwwalls-paul-jong3
aluwwalls-paul-jong5
aluwwalls-paul-jong6
aluwwalls-paul-jong7
aluwwalls-paul-jong8
aluwwalls-paul-jong9
aluwwalls-paul-jong10
AluxWalls_29KI-EK-min-scaled-1