Overload Worldwide

website-01-1

Overload Worldwide is een opleidingsinstituut en is inmiddels DE nieuwe standaard in de wereld van fysieke training! Zij hebben jarenlang wereldwijd kennis opgedaan bij diverse experts en met een achtergrond als sportfysiotherapeut en krachttrainer bij het Ned. Korps Mariniers vormen zij de basis van het Overload Certification Program.

Overload Worldwide staat vooral bekend om het leveren van ongekende resultaten in zeer korte tijd! Met name vanwege brede kennis, eigen visie, veelzijdigheid en unieke technieken die worden toegepast, wordt de expertise van Overload Worldwide veel gevraagd door topsporters in wedstrijd voorbereiding, maar ook door therapeuten, Personal Trainers en sportscholen.

Aluwwalls heeft bij het pand van Overload Worldwide een mooi bijdrage mogen leveren. De glazen systeemwanden hebben ontzettend veel ruimtes gecreëerd waardoor het mogelijk is om op meerdere plekken rustig te werken. De glazen systeemwanden zijn voorzien van een zwart profiel met daarin volglazen ruiten. Dit ontwerp is perfect aangesloten op de aankleding van het bedrijfspand. Strak en ruimtelijk!

Bent u ook op zoek naar praktische kantoorwanden van de juiste kwaliteit waardoor u het optimale uit uw kantoor kunt halen? Neem dan contact met ons op en kom langs in onze showroom in Nunspeet. Wij laten u graag het een en ander zien en geven u een goede prijsindicatie!

website-01-1-1
website-01
website-01-4
website-03-1
website-08
website-01-3
website-06
website-07
website-02-1
website-05-1
website-06-1
website-02
website-03
website-04
website-04-1
website-07-1
website-09
website-01-2
website-05