aluwwalls-olthuis1

Olthuis Recycling is gevestigd in Dronten en focust zich op olie- en vet recycling. Dit doen zij door het vet op te halen en dit vervolgens te recyclen. Olthuis weet van aanpakken en houdt van goed en direct contact met de klant zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Dit houdt in bellen wanneer er vragen zijn, langskomen op kantoor of langsgaan bij de klant. In het vernieuwde kantoor van Olthuis is hier genoeg ruimte. voor.

Met de glazen scheidingswanden van Aluwwalls heeft Olthuis een kantoor waarin transparantie absoluut aanwezig is. Het personeel kan elkaar gewoon zien waardoor de platte structuur en prettige omgang met elkaar gewoon blijft bestaan. Er is niet direct een afgescheiden gevoel. Wel is er nu ruimte voor een rustig telefoontje, een klantgesprek op locatie bij Olthuis of gewoon de mogelijkheid om geconcentreerd te werken.

De strakke, zwarte profielen passen mooi bij het moderne uiterlijk van het kantoor. Het dunne, minimalistische design van Aluwwalls komt hierdoor goed tot zijn recht. Verder zijn de deuren voorzien van cilinders zodat de kantoren eventueel ook zijn te sluiten.

De wanden van Aluwwalls passen echt in ieder kantoor. Zoals hier bij een modern kantoor, maar ook zeker bij industriële kantoren zodat u echt de sfeer van de wanden voelt. Maak gerust eens een afspraak bij ons in de showroom om ons product te bekijken. Onze specialisten staan u te woord en u kunt het product ook even bekijken. Allereerst even een indicatie qua prijs? Prima hoor, vul uw gegevens en aanvraag in en wij maken een offerte voor u op!

aluwwalls-olthuis2
aluwwalls-olthuis3-1
aluwwalls-olthuis4
aluwwalls-olthuis5-1
aluwwalls-olthuis6-2 (1)
aluwwalls-olthuis7
aluwwalls-olthuis8
aluwwalls-olthuis7
aluwwalls-olthuis9
aluwwalls-olthuis10-1
aluwwalls-olthuis11