Karwei Bodegraven

aluwwalls-website44

Karwei maakt mooier wonen voor iedereen mogelijk. Bij Karwei kunt u terecht voor diverse kleuren, materialen, verf, verlichting, meubels en woonaccessoires. Karwei heeft inmiddels 130 vestigingen, dat betekend dat er altijd een Karwei bij u in de buurt is. Daarnaast is de website van Karwei 24/7 online!

Bij de Karwei in Bodegraven mocht Aluwwalls het kantoor voorzien van glazen systeemwanden om verschillende ruimtes te creëren. Iets prachtigs bij deze opstelling is dat door middel van de glazen wanden het kantoor wordt afgesloten van de showroom. De strakke glazen systeemwanden van Aluwwalls zijn naadloos aangesloten op de strakke afwerking van het kantoor.

Aluwwalls gebruikt altijd hoogwaardige materialen, wat ervoor zorgt dat de kantoorwanden jarenlang meegaan. Het glas wat in de wanden verwerkt zit is altijd gelaagd veiligheidsglas. Naast dat het geluiddempend is, wordt er ook zeker aan veiligheid gedacht.

Ook uw kantoor een upgrade geven met de glazen kantoorwanden van Aluwwalls? Vraag gerust een offerte aan via onze website of kom langs in onze showroom in Nunspeet. Wij adviseren u graag, tot snel!

aluwwalls-website45
aluwwalls-website46
aluwwalls-website48
aluwwalls-website49
aluwwalls-website50
aluwwalls-website54
aluwwalls-website55
aluwwalls-website56
aluwwalls-website47
aluwwalls-website48-1
aluwwalls-website51
aluwwalls-website52
aluwwalls-website53