aluwalls-website30

DCC is een multidisciplinair sloopbedrijf en zij bieden diensten aan die bij het sloten, monteren/demonteren, vervoeren, saneren, hergebruik, en bouwrijp maken van een terrein komen kijken.

DCC werkt veel op de bouw maar hebben daarnaast ook verschillende collega's die op kantoor werken. Aluwwalls heeft dit kantoor mogen voorzien van prachtige glazen systeemwanden op het optimale uit het kantoor te halen.

Aluwwalls heeft een zwart, minimalistisch en rank profiel wat ervoor zorgt dat het kantoor een strakke en rustige uitstraling heeft. De scharnierdeuren sluiten een ruimte goed af zodat er gebeld kan worden en tegelijkertijd ook vergaderingen gehouden kunnen worden.

De wanden van Aluwwalls passen echt in ieder kantoor. Zoals hier bij een modern kantoor, maar ook zeker bij industriële kantoren zodat u echt de sfeer van de wanden voelt. Maak gerust eens een afspraak bij ons in de showroom om ons product te bekijken. Onze specialisten staan u te woord en u kunt het product ook even bekijken. Allereerst even een indicatie qua prijs? Prima hoor, vul uw gegevens en aanvraag in en wij maken een offerte voor u op!

aluwwalls-website27
aluwwalls-website28
aluwwalls-website29
aluwwalls-website-37
aluwwalls-website35-1
aluwwalls-website36
aluwalls-website30
aluwwalls-website31-1
aluwwalls-website32
aluwwalls-website40-1
aluwwalls-website41
aluwwalls-website42
aluwwalls-website33
aluwwalls-website34
aluwwalls-website38
aluwwalls-website39
aluwwalls-website40