Bouwbedrijf Nieuwenhuizen

KI-EK-231128-ST�AL-1-1

Bekijk ons recent voltooide project bij Bouwbedrijf Nieuwenhuizen in Beverwijk, een voorbeeld van de expertise van Aluwwalls in het creëren van stijlvolle en functionele werkruimtes. Bouwbedrijf Nieuwenhuizen, een gevestigde reputatie in de bouwsector, heeft ons de kans gegeven hun kantooromgeving te transformeren met onze innovatieve glazen kantoorwanden.

In het hart van Beverwijk hebben wij bij Bouwbedrijf Nieuwenhuizen een reeks elegante, metalen kantoorwanden geïnstalleerd. Deze wanden, vervaardigd uit hoogwaardig gelaagd veiligheidsglas, zorgen niet alleen voor een verfijnde uitstraling, maar bieden ook een optimale balans tussen privacy en openheid. De wanden zijn voorzien van 12 mm dik glas, een bewuste keuze. Aangezien het 3,5 meter hoog is, zorgt het 12 mm dikke glas ervoor dat de opstelling stevig genoeg is. Verder garandeert het 12 mm dikke glas een effectieve geluidsisolatie, ideaal voor vertrouwelijke vergaderingen en geconcentreerd werk.

Is uw kantoor of bedrijfspand ook toe aan een upgrade met onze stijlvolle glazen kantoorwanden? Wij ondersteunen u graag bij het kiezen van de perfecte opstelling en glasdiktes, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Bezoek onze showroom in Nunspeet om diverse kantoorwandopstellingen te bekijken en persoonlijk advies te krijgen. Neem contact op voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden om uw werkruimte naar een hoger niveau te tillen!

01-projectpagina
02-projectpagina
05-projectpagina
04-projectpagina
07-projectpagina
08-projectpagina
03-projectpagina
06-projectpagina