Bouwbedrijf de Bruin Putten

aluwwalls-de-bruin11

Bouwbedrijf de Bruin in Putten is al 90 jaar actief in de bouwwereld. Door vakkundige medewerkers en creatieve bouwkundige oplossingen zorgen zij voor kwaliteit tijdens het bouwproces en gaan voor een mooi eindresultaat. De Bruin is specialist in seriematige woningbouw.

Op het kantoor van de Bruin zijn onze glazen kantoorwanden toegevoegd voor optimale rust. Om verschillende ruimtes af te scheiden zorgt Aluwwalls voor een mooi resultaat. De systeemwanden scheiden kantoor en vergaderruimte, waardoor het een ideale werkplek is voor elke werknemer.

Binnen het kantoor van de Bruin zijn er naast de glazen kantoorwanden ook scharnierdeuren te vinden. Aluwwalls werkt met een minimalistisch en rank profiel wat in combinatie met de scharnierdeur een ruimtelijke uitstraling heeft.

Wij hebben hieronder enkele foto's van het kantoor van de Bruin voor u opgesteld om u een goed beeld te geven wat er allemaal mogelijk is in uw kantoor in combinatie met Aluwwalls. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op uw kantoor? Klik gerust op de onderstaande knop om vrijblijvend een offerte op te vragen.

aluwwalls-de-bruin3
aluwwalls-de-bruin4-1
aluwwalls-de-bruin5
aluwwalls-de-bruin6
aluwwalls-de-bruin11-1
aluwwalls-de-bruin7
aluwwalls-de-bruin8
aluwwalls-de-bruin9
aluwwalls-de-bruin10
aluwwalls-de-bruin11-2
aluwwalls-de-bruin13
aluwwalls-de-bruin15
aluwwalls-de-bruin16