Blommers Coffee

01-projectpagina-2

Ontdek ons laatste succesvolle project bij Blommers Coffee in Nijmegen, een schitterend voorbeeld van Aluwwalls' vakmanschap in het realiseren van zowel esthetische als praktische werkomgevingen. Blommers Coffee, bekend om hun passie voor kwaliteitskoffie en innovatie in de koffiebranche, heeft ons de gelegenheid gegeven hun kantoorruimte te vernieuwen met onze unieke glazen kantoorwanden.

Gelegen in Nijmegen, heeft Aluwwalls bij Blommers Coffee een assortiment van verfijnde metalen kantoorwanden geïnstalleerd. Deze wanden, gemaakt van gelaagd veiligheidsglas, bieden niet alleen een elegante look, maar zorgen ook voor de perfecte mix van privacy en openheid. Dankzij het 10 en 12 mm dikke glas wordt een uitstekende geluidsisolatie bereikt, wat essentieel is voor een ongestoorde werkervaring en discrete gesprekken.

Is uw kantoor of bedrijfsgebouw ook toe aan een verfrissing met onze elegante glazen kantoorwanden? We staan klaar om u te helpen met het selecteren van de ideale configuratie en glasdikte die aan uw unieke behoeften voldoet. Bezoek onze showroom in Nunspeet voor een kijkje in verschillende kantoorwandopstellingen en ontvang persoonlijk advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden te verkennen en uw werkruimte te transformeren!

01-projectpagina-1
10-projectpagina
09-projectpagina
12-projectpagina
11-projectpagina
04-projectpagina-1
05-projectpagina-1
07-projectpagina-1
03-projectpagina-1