Beethoven Beheer

website-01-10

Bekijk hier een prachtig opgeleverd project bij Beethoven Beheer in Harderwijk. Beethoven Beheer beheert het vermogen van het Fonds en is conform het prospectus verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleggingsbeleid en de financiële- en beleggingsadministratie van Woon-Winkel Fonds. Beethoven Beheer is gevestigd in Harderwijk.

Aluwwalls heeft op het nieuwe kantoor van Beethoven Beheer deze prachtige metalen kantoorwanden mogen plaatsen. De glazen kantoorwanden creëren diverse ruimtes zoals vergaderzalen en diverse kantoren. Door het strakke en ranke profiel van Aluwwalls passen de glazen kantoorwanden perfect bij de interieurstijl van het kantoor. Het glas wat in de wanden verwerkt is, is gelaagd veiligheidsglas. Hierdoor bieden de wanden optimale transparantie en zijn deze ook nog eens veilig. Het glas is 10mm dik, waardoor er goed vergaderd kan worden zonder dat de conversaties te horen zijn in de andere ruimtes.

Heeft uw kantoor of bedrijfspand ook een upgrade nodig en bent u geïnteresseerd in onze glazen kantoorwanden? Bij helpen u graag bij het vinden van de juiste opstelling, glasdiktes en ontwerpen. Wij hebben een showroom in Nunspeet waar diverse kantoorwand-opstellingen staan om de verschillen door te nemen. Bel of mail gerust om eens langs te komen in onze showroom!

website-02-7
website-03-7
website-04-3-1
website-04-3
website-05-3
website-06-3
website-07-3
website-08-2
website-09-2